من غیر حق بودن وصول سفته در وجه عندالمطالبه در مراجع قانونی بررسی میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۷ #03534770

سلام خدمت استادان گرامی . آیا من غیر حق بودن وصول سفته در وجه عندالمطالبه در مراجع قانونی بررسی میشود و قابل رسیدگی است؟

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات از طرف صادر کننده امکان مطرح شدن وجود داد

بله در صورت اثبات قابل رسیدگی خواهد بود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، در صورت اثبات از طرف صادر کننده امکان طرح وجود داره

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به وصف تجریدی اسناد تجاری سفته و چک که قانون آن اسناد را جایگزین وجه نقـد قلمداد نموده، به این معنی اشتغال ذمه صادرکننده این اسناد در مقابل دارنده آن مشغول بوده و اساسا به ریشه و منشا وجود دین در اینخصوص توجه نمی گردد..
ولی با این همه در صورت من غیرحق بودن و عدم استحقاق دارنده سفته، تنها در صورت داشتن دلایل کافی و مدارک مستند می توانید از مقام قضایی درخواست بررسی ریشه و منشاء وجود دین را بخواهید و در صورتیکه سفته به طرق قانونی صحیح به نامبرده منتقل شده باشد و وی دارنده با حسن نیت باشد، برای مطالبه و وصول سفته کفایت می کتد..
موفق باشید..

اگر منظور شما این است که مطالبه وجه سفته یا بقای لاشه آن در ید دارنده را به دلیل عدم استحقاق دریافت وجه ، من غیر حق دانسته و از دادگاه بخواهید به موضوع رسیدگی کند پاسخ مثبت بوده و امکان درخواست بررسی منشاء دین از دادگاه وجود دارد ولی به شرطی که دلایل ابرازی در حدی باشد که قاضی را قانع نماید تا منشاء دین را مشخص نماید .