ماشین قولنامه شده ای را طی سند دستی بابت مهریه به همسرم دادم، چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #03513226

با سلام بنده با خانمم مشکل خوردیم و قهر رفت بعد مدتی با اصرار برگشت منتها با این شرط که ماشین به نامش کنم من هم با دست خطی برایش نوشتم و امضا کردیم هر دوتایی و اثر انگشت ولی من به خانمم نگفته بودم که ماشین را چند ماه پیش قولنامه ای فروختم.  الان خانمم دوباره شکایت کرده و رفته من هم ماشین را واگذار کردم این بین چه اتفاقی می افتد
سپاسگذارم
البته ماشین بابت 15 تا سکه مهریه اش بوده

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماشینی که قبلا فروخته شده باشد که نمیتوان به عنوان مهریه در نظر گرفت اما باید متنی که نوشته شده را مشاهده کرد اگر صرفا تعهد باشد نمیتواند روی آن اقدام کرد درغیراینصورت خانم میتواند از شما به صورت کیفری شکایت کند .