خود زوج باید اطلاع دهند یا دادگاه زمان تعیین میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #03459323

سلام خانم و آقا طلاق توافقی میخواهند بگیرند. در جلسه دادگاه قرار شد اقا حضانت بچه ها را بگیرد و جدا شوند ولی خانم هنوز مردد است و راضی به طلاق با این شرایط نیست. در جلسات قبلی هم خانم هنگام توافق نهایی گفته منصرف شده یا شرایط را قبول ندارد. دادگاه در مراجعه اخیر زوج گفته باید تصمیم نهایی را بگیرید و فرصت مجدد به ایشان داده تا برای تعیین تکلیف فکر کنند و تصمیم بگیرند. جلسه بعدی چند روز دیگر میباشد؟ خود زوج باید اطلاع دهند یا دادگاه زمان تعیین میکنند؟ و ایا در جلسه بعدی در صورتی که خانم و اقا توافق کنند در همان جلسه حکم طلاق جاری می شود؟ تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا دادگاهها در چنین مواردی وقت رسیدگی تعیین نمیکنند بلکه با تعیین وقت نظارت منتظر مراجعه زوجین و اعلام نظرشان می مانند . بدیهی است اگر تا زمان وقت نظارت تعیین شده اقدامی از سوی طرفین انجام نگیرد ، دادگاه به طرفین اخطار میکند که اگر ظرف مدتی مشخص نتیجه توافقات احتمالی را اعلام نکنند قرار رد دعوی صادر شده و پرونده مختومه میگردد .

با سلام
در مورد چنین پرونده ای لزوما نیاز به تعیین جلسه مجدد نیست.دادگاه مهلتی چندروزه به طرفین داده تا تصمیم نهایی خود را اعلام کنند و بر اساس آن حکم صادر میگردد.اگر در این مهلت چندروزه اقدامی صورت نگیرد، به احتمال زیاد پرونده رد میشود.زیرا همانطور که از نام دادخواست مشخص است، طلاق باید "توافقی" باشد.اگر توافق حاصل نشود،حکمی هم صادر نمی شود.
اگر به توافق برسند قاضی حکم طلاق را صادر میکند و برای اجرای صیغه طلاق باید به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه فرمایند...عاقبت بخیر باشید.