آیا میتوانم مطالبه باقیمانده مبلغ و جریمه دیرکرد را در هنگام انتقال سند نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۵ #03455951

با سلام
ملکی را در سال گذشته از طریق مبایعه نامه فروختم در مبایعه نامه ذکر شده در صورت تاخیر در پرداخت ثمن معامله به ازای هر روز مبلغی بعنوان جریمه پرداخت شود خریدار هفت ماه بعد ثمن معامله را پرداخت نمود و فقط مقداری را نگه داشته جهت انتقال سند.
سوالم اینه که آیا میتوانم مطالبه باقیمانده مبلغ و جریمه دیرکرد را در هنگام انتقال سند نمایم؟
و‌ آیا در صورت عدم پرداخت جریمه دیرکرد آیا این اجازه را دارم که از انتقال سند بنام وی خودداری کنم؟
ضمنا گواهی عدم حضور را از سردفتر در تاریخ مقرر نگرفتم چون‌ وی آن موقع ادعا میکرد پول را بمن داده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است اکنون دادخواست برای مطالبه خسارت ناشی از عدم ایفای تعهد مطرح نمایید ولی نمی توانید از انتقال سند به این دلیل سر باز زنید .

تنظیم سند موکول است به الباقی ثمن معامله
بابت جریمه دیرکرد به قرارداد منعقده مراجعه کنید

با سلام شما قبل از انتقال سند نیز به دلیل تخلف از شرط میتوانید چنین خسارتی را در دادگاه و یا شورای حل اختلاف تقاضا نمایید. ولی تنها در صورتی که انتقال سند مشروط به پرداخت ثمن و خسارات دیرکرد باشد شما میتوانید از انتقال سند امتناع نمایید در غیر این صورت شما متعهد به انتقال سند به نام ایشان خواهید بود.

سلام
امکان مطالبه خسارت تاخیر در تادیه را دارید اما نمیتوانید از انتقال سند امتناع کنید مگر طبق قرارداد حق این کار را داشته باشید