قاضی توجه ای به نامه تصحیحی ننموده و با استناد به نامه رد دعوی نموده؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۶ #03444386

سلام.من یک دعوی خلع ید قلع و قمع نمودم که رد دعوی شد این دعوی مربوط به اراضی کشت موقت واگداری هیت هفت نفره که سند تک برگ بیع سرط مشاع و تقسیم بصورت محلی و مفروز الیه انجام شده و تقسیم نامه ای نیست ولی نماینده این تقسیمها هست و سی و چند سال هست هرکس در قطعه ای صاحب است در این شرایط قطهع ای متعلق به جهار نفر با سهم مساوی که تقسیم کنند اکنون مشخص شده شریک همسایه بیش از سهمش اصرف و داخل در زمین بنده شده که در حریان رسیدگی کارشناش دادگستری هم کسری زمین بنده را تاید کرد ولی در حین رسیدگی که قاصی لستعلام نسق زراعی از جهاد کشاورزی نمود حهاد ابتدا پاسخی استباه فرستاده و چند روز بعد پاسخ تصحیحی و تاید نسق بنده را اعلام و همچنین قید نموده نامه قبلی اشتباه تایپی بوده و نانه تصحیحی دو ماه قبل صدور حکم بدوی مهر ثبت صم پرونده خورده ولی به دلایلی نامعلوم قاضی توجه ای به نامه تصحیحی ننموده و با لستناد به نامه لشتباه اول و اوردت عین عبارتش در رای بنده را فاقد مالکیت و رد دعوی نموده و تحدیدنظر هم تایید کرده و حکم قطعی شده و خدود دوسال میگدرد و من همچنان بدنبال راهی برای پیگیری هستم که موفق نشدم خواسته خدود سیصد میلیون هست واحرت النثل سی پتج ساله
لطفا اگر میتوانید کمک کتید بحقم برسم تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق فرجام خواهی می توانید اعتراض کنید

باتوجه به سئوال مطروحه فرجامخواهی کنید

درود
می توانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را بنمایید.

با درخواست اعمال ماده ۴۷۷ میتوانید اشتباه بین را متذکر شده و تقاضای رسیدگی مجدد نمایید .

از طریق فرجام خواهی میتوانید اعتراض کنید

باسلام
میتوانید فرجام خواهی کنید

با سلام
به دلیل اینکه آراء صادره قطعی و لازم الاجرا شده است تنها راه رسیدن به حقوق شما تقاضای اعاده دادرسی است. چنانچه مدارک پس از صدور رای به دست شما رسیده وفق ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی اعاده صورت می‌گیرد و اگر به دلیل عدم توجه قاضی به ادله های ابرازی رای خلاف شرع صادر گردیده اعاده دادرسی وفق ماده ۴۷۷آیین دادرسی کیفری.