قانون به زوجه حق حبس داد در مقابلش زمانی که زوجه از این حق حبس استفاده میکنه حق زوج چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #03437767

سلام.
زوج نه میتونه ازدواج مجدد کنه. هم نفقه میده در حالی که زوجه تمکین نمیکنه. مهریه را هم به زوجه میده خوب پس زوج چه حقی داره در این شرایط.ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه با توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۱۸ سال ۱۳۹۰ دیوان عالی کشور زن در صورت حال بودن مھر می تواند تا مھر به او تسلیم نشده از ایفاء مطلق وظایفی که شرعا و قانونا در برابر شوھر دارد امتناع نماید و بنابراین عملا زوج از مزایای زندگی مشترک بی بهره است البته در مواردی مانند اشتغال و اجازه خروج از کشور و..... زوج میتواند محدودیت و ممنوعیت ایجاد نماید.

شما میتوانید در صورت عدم تمکین زوجه و حال که تمام حقوق زوجه را پرداخت میکنید میتوانید درخواست ازدواج مجدد کنید و یا در صورت صلاحدید درخواست طلاق بدید

با سلام. تنها راهی که زوج دارد، این است که در صورت پرداخت نفقه و استفاده حق حبس توسط زوجه و همچنین توافق بر مهریه، همسر را طلاق دهد.