آیا پدر باید سرپرستی فرزند را درصورت ناتوانی مادر قبول کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #03425277

درود بر شما، بنده مادرم دیگر توانایی نگهداری ما رو دارا نیست و چندین بار بصورت پیام و تلفن به پدرمون گفتیم که باید با شما زندگی کنیم و هیچ پیگیری توسط ایشون انجام نشد و بلکه بلاکمون کرد که حتی نتونیم بهش زنگ بزنیم!! آیا میتونیم شکایت بر مبنای اینکه ایشون باید از ما نگهداری کنه داشته باشیم؟ من ۱۴ سالمه و خواهرم ۱۶؛ پدرم وضع مالی مرفهی داره و هیچگونه مشکل مالی نداره! مادرم هم در این ده سالی که مارو به تنهایی و بدون نفقه بزرگ کرده حضانت مارو به عهده نگرفته(در اصل پدرمون نداده)

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پدرتان موظف به پرداخت مخارج زندگی شما و خواهرتان می باشد. به دلیل استنکاف ایشان از انجام وظیفه، دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید.

براساس قانون نفقه شما برعهده پدرتان م باشد ومی توانید دادخواست نفقه بدهید

درود
حضانت فرزند قانونا تا هفت سالگی با مادر می باشد
ویعد از هفت سالگی خود فرزند انتخاب میکند که با چه کسی زندگی کند و والدین مکلف و موظف هستند نگهداری کنند
وشما ومادرتون میتوانید درصورتی که پدر نفقه نداده و نمی‌دهد شکایت کرده ونفقه دریافت کنید

خواهرتان از حضانت خارج شده و خودش میتواند تصمیم بگیرد،اما پرداخت نفقه از وظایف پدر هست و شما میتوانیدادخواست مطالبه ان را به دادگاه خانواده بدهیدد

با سلام .
پرداخت نفقه شما بر عهده پدر است .

حضانت شما با پدر هست و خواهرتان نیز خود میتواند انتخاب کند ک با چه کسی زندگی کند و والدین نمیتوانند از مسئولیت شانه خالی کنند....پدر قانونا مکلف ب پرداخت نفقه اقارب هست و باتوجه ب سن شما و خواهرتان باید مایحتاج شما من جمله البسه،خوراک و مسکن را بعنوان نفقه برایتان فراهم کند...در این مورد میتوانید دادخواست الزام ب پرداخت نفقه فرزند دهید،با آرزوی رفع مشکلات شما

بله حضانت هر دوی شما با پدرتان است و تا ازدواج نکرده اید باید نفقه و ....... شما را بپردازد و خانه در اختیار شما قرار دهد