چکار باید انجام بدم که بتونم وسایلمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۱ #03396921

سلام خدمت همه وکلای عزیز.
خانومم تمام جهیزیه خودش و منو به صورت توافقی از خونه به منزل پدریش میبرد، قاضی رای صادر میکنه که طبق فاکتورهایی که ارائه دادم خانومم محکوم میشه که اثاث های خودمو بهم برگردونه، اعتراض زدن ۲ هفته بعد رای نهایی صادر شد که رای دادگاه بدوی رو تایید گردن، رفتم دنبال اثاث هام میگن بهت نمیدیم برو با مامور بیا. رفتم شعبه مدیر دفتر قاضی میگه، خواهان پرونده خانومت هستش، خانومت باید بیاد اجرائیه صادر کنه گفتم خانومم نمیاد میگه بمن چه. رفتم اجرای احکام گفتن باید شعبه اجرائیه صادر کنه، باز جریان و بهش گفتم، حتی تامین خواسته ای که خانومم داده بود و صورت جلسه ای که بصورت توافقی جهیزیه رو بردن نشون دادم قبول نگردن. باز رفتم شعبه گفتن اگه خانومت نمیاد برو ازش شکایت کنم، گفتم حداقل شما از طریق اجرائیه بهش ابلاغ کنید تا بیادش منم بتونم اثاثا مو ببرم. ۱ هفته میشه که رای نهایی صادر شده ولی نتونستم اثاثامو بگیرم. الان باید چکار کنم؟ اگه امکانش هست یه راهی بذارید جلو پام! چطوری باید شگایت کنم!؟
چند روز دیگه کارشناس قراره بیاد خونم برا بازدید از منزل و اثاث منزل که خانوم گفته تمکین میکنم اقا باید خونه و اثاث بگیره کارشناس بره ببینه تا خانوم تمکین کنه!!؟!!
ممنون.سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست دادخواست جداگانه به طرفیت همسرتان مطرح کنید مبنی بر استرداد اموال