باید چکار کنم اعتراضم که میزنم همون حکم تایید میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #03396653

باسلام
بند در سال ۹۸ زمین کشاورزی مشاع را طبق سهم مشاعی که در سندم هست کشت کردم اما دو نفر چند روز بعد اقدام به شخم مجدد و کشت کردند و ادعا کردند از شریکی دیگر اجاره کردند. مجبور به شکایت شدم شاهد بردم قرار کارشناسی صادر شد هزینه کارشناس پرداخت کردم اما شماره کارشناس بهم ندادن جهت هماهنگی متهمان هم در جلسات حاضر نشدند بعد از کلی دوندگی بعد از چند ماه تونستم کارشناس پیدا کنم تمام مدارک ارایه دادم اما در نظریه کارشناسی که سند شخص موجر اشاره شده بود ولی به استعلام اداره ثبت کل که نوشته بود سند فاقد استعلام و اعتبار است اشاره نشد مابقی نظریه به نفعم نوشته شده بود. در مهلت ۷روزه نظریه کارشناسی شاهد پرونده تماس باهام گرفت که توسط متهمان تهدید شده که شهادتت پس بگیر الان هم رای مبنی برقرار منع تعقیب متهمان صادر شده. این چندمین بار که سالهای متوالی شکایت میکنم و هر بار همان سند فاقد استعلام ارایه میشه و هر بار هم قرار منع تعقیب برای متهمان صادر میشه. کلی هزینه کشت و هزینه دادرسی و کارشناس و ایاب و ذهاب کارشناس میوفته گردنم آخرم رای قرار منع تعقیب صادر میشه. میخام بدونم باید چکار کنم اعتراضم که میزنم همون حکم تایید میکنن. اگه میشه راهنمایی بفرمایید.باتشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حال اگر منظور شما ایجاد ناراحتی از سوی شریک شما میباشد لذا بهتر است اقدام به افراز ملک مشاعی نمایید و در صورتی که قابل افراز نباشد درخواست فروش و تقسیم سهم مشاعی را از دادگاه بخواهید .

عنوان شکایت شما چه بوده ؟؟؟ جهت راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر هست .با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید