اگر خواسته باشیم به حق خودمون که با شهرداری کنار امدیم برسیم باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #03361273

با سلام
به عرض می رسانم یه زمین ملکی دیم زار داشتیم به مساحت ۸ هکتار این زمین در تصرف پدر بوده و طبق شواهد و اظهارات پدر و همسایه ها قبل از سال ۳۵ شروع به احیا کرده است که از سازمان نقشه برداری ارتش هم عکس هوایی گرفتم اعلام داشتن نزدیک به ۳ هکتار در سال ۳۵ اثار کشت و زراعت مشخص هست زمین فاقد سند ثبتی می باشد نکته بعدی اینکه در سال ۷۶ منطقه ما زلزله شده و چون چند روستا رو تجمیع کردن در سال ۷۶ استانداری فرمانداری بخشداری بنیاد مسکن منابع طبیعی و شورا جمع شدن و گفتن مالکین زمین های خودشون رو واگذار کنن تا برای مردم زلزله زده مسکن احداث کنن لذا یه صورت جلسه ای میشه و حدود ۱۰ تا مالک امضا میدن و توافق می کنن تا زمین رو تحویل بدن با این توضیح که شرایط ده مالک و ملک های دیگر هم مثل ما بوده لذا صورتجلسه می کنن و برای تشکر از مالکین به ازای هر هکتار زمین اهدایی ۳ قطعه ۴۵۰ متری در همان شهرکی که ساخت ساز می کنن میدن مالک از زمین ما هم ۴ هکتار می گیرین و ۱۲ قطعه تحویل میدن چهار هکتار برای خودمون در حاشیه همین شهرک باقی می مونه که بعد از فوت پدر در سال ۸۵ بخاطری که بیاد داخل محدوده با شهرداری توافق می کنیم و ۲۰ قطعه رو میدیم شهرداری و ۳۰ قطعه رو بین ورثه تقسیم می کنیم که مدارک موجود هست حالا در سال ۹۲ اینجا مرکز شهرستان میشه و منابع طبیعی میاد ملک ما رو میده راه و شهرسازی و میگه طبق برگ تشخیص سال ۶۲ ملی هست شما باید می رفتید کمیسیون و زمین خودتون رو خارج می کردید از زمین ملی لذا به محض تحویل زمین به راه و شهر سازی شروع کردن به ساخت ساز م مسکن ساختن ما شاکی شدیم و متاسفانه از چهار هکتار ۱۳۰۰ متر که ساخت ساز نشده کارشناس هفت نفره امده رای داده گفته سابقه احیا قبل از سال ۴۱ می باشد مابقی گفته نه ولی با مراجعه گفتن چون ساخته شده ما آزاد نمی کنیم و حقمون رو دارن ضایع می کنن منطقی هم فک کنیم مگه میشه اول زمین مون هم نقشه هوایی باشه قبل از سال ۳۵ و انتها هم باشه قبل از سال ۴۱ ولی در کنارش بگن ملی هست فقط بخاطر چون ساخت ساز دولتی کردن ...
حالا مورد اصلی چون با ما این کار رو کردن خوشبختانه موقعی که توافق نامه یا صورت جلسه امضا شده برای ساخت مسکن زلزله زده ها در سال ۷۶ پدر امضا نکرده یعنی بنیاد امضایی از پدر نداره فقط احدی از ورثه امضا کرده و چهار هکتار رو گرفتن و امون شخصی که امضا کرده نماینده پدر نبوده لذا ما اگر خواسته باشیم به حق خودمون در مورد اون چهار هکتار اول و مورد دوم که با شهرداری کنار امدیم برسیم باید چکار کنیم
در ضمن سازمان نقشه برداری کشور رفتم گفتن فقط نقشه سال ۳۵ رو دارن و دهه ۶۰ رو چون منطقه مورد نظر تصاویر مدار ۱۴ تا ۱۶ موجود نمی باشه ولی متاسفانه کارشناسان در اعلام نظریه های خودشون میگن با بررسی نقشه های هوایی ولی نقشه هوایی موجود نیست در نظریه گروه هفت نفره هم که ۱۳۰۰ متر آزاد کردن ذکر کرده نقشه هوایی از منطقه موجود نیست چون من نامه سازمان نقشه برداری رو داوم بشهون
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر موضوع دارد.

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

این امر تخصصی است پیشنهاد می کنم در این خصوص با در دست داشتن مدارک حتما به یکی از وکلای مجرب بنیاد مراجعه کنید