طلای زیادی خریدم ولی کاغذ خریدها پیش خانم بود و الان مدرک ندارم، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۸ #03332623

با دختر خانمی عقد کردیم فردای روز عقد رفتیم بازار تمام سرمایه زندگی خودم رو دادم طلا برای عروس خانم ، ۳ ماه بعد با تهدید پدرش روبه رو شدم که باید طلاقش بدی و طلاق انجام شد .
قول و قرار شد که طلاها و خرج کردمو پس بده ولی متاسفانه هیچ چیزی رو پس نداد کاغذ خرید طلاها هم دست خانواده دختر هسن ایا راهی هست؟ متچکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارایه پرینت حساب شما و انتقال وجه به حساب طلافروش مالکیت طلاها قابل اثبات است با اخذ فاکتور مجدداز طلافروشی و درخصوص استرداد طلاجات چنانچه به عقد هبه استناد کنید به فرض فروش طلاها توسط زوجه امکان بازگشت موجودنیست ولی میتوانیدپس از اثبات خرید واثبات تحویل طلا به زوجه عین انرامطالبه کنید

با مراجعه به طلافروش رونوشت از فاکتورها بگیر سپس از طریق دفتر خدمات قضایی علیه همسرت به استرداد عین ودرصورت تلف مثل طلاها شکایت کنید

پس از اخذ فاکتور از طلا فروشی می توانید دادخواست استرداد طلاجات را در صورت موجود مطرح کنید

سلام
می‌توانید به استناد وجوه واریزی به طلافروشی تقاضا کنید در صورت امکان نسخه دوم فاکتورها را به شما بدهد.
از طرفی اگر شاهدی بر این موضوع دارید، ایشان ملزم به استرداد طلاها خواهد بود.

با سلام
علاوه بر امکان استفاده از شهادت شهود در صورت وجود ، می توانید از طریق رسید واریزی و اخذ نسخه ثانی فاکتور فروش احقاق حق نمایید .

سلام به طا فروشی که خرید کردیدمراجعه و ارائه فیش واریزی فا کتور دریافت ودر دادگاه استناد نمایید موفق باشید

با شاهد و فیش های واریزی میتوانید این موضوع را اثبات نمایید.