همسرم مهریه بهش تعلق میگیره با این شرایط؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۵ #03316724

مهریه همسرم ۱۴ سکه تمام بهار عندالسطاعته هستش بعد داریی من فقط یه خانه قلامه ایی اطراف تهران با کسی شریک هستم هیچ مالی دیگه ندارم حتی شغل ثابت هم ندارم همسرم بهش تعلق میگیره مهریه با این شرایط که من دارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به هرحال مهریه حق همسرتان است و بدهی شما به ایشان می‌باشد .با وضعیت مالی که صحبت کردید دادخواست اعسار بدهید پذیرفته میشود و شما به صورت قسطی باید پرداخت کنید . منزلتون هم جزء مستثنیات دین می‌باشد

سلام باتوجه به عندالاستطاعه بودن مهریه در صورت داشتن اموال و مطالله مهریه از جانب ایشان توقیف میگردد.در صورتی در ۳ دانگ ملک مسکونی ساکن نیستید قابل توقیف است

سلام
دادخواست اعسار و تقسیط را مطرح نمایید.

سلام باتوجه به اینکه مهریه عندالاستطاعه است زوجه در صورتی می تواند مهریه را مطالبه کند که مال معرفی کند و باتوجه به اینکه شما فاقد اموال می باشد مهریه وی قابلیت وصول را ندارد و ملک ۳ دانگ قولنامه ای قابل توقیف نیست.

مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد در صورت عدم توانایی مالی می توانید دادخواست اعسار بدهید.

درود
بله تقسیط خواهد شد

سلام
مهریه دینی است که به عهده شماست حتی اگربیکارباشیدبادرخواست شماقسط بندی می شود