تقاضای تقلیل مدت ملاقات فرزند توسط مادر بابت کم‌توجهی به بیماری فرزند

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۹ #03278366

با سلام و عرض ادب، طبق حکم قضایی همسر سابقم جمعه هر هفته می‌تواند فرزندم را ملاقات نماید. فرزندم بیمار می‌باشد و خوردن بعضی از خوراکی‌ها و تنقلات برای او ممنوع می‌باشد و زمانی که مادرش به ملاقات می‌آید توجهی به توصیه پزشکان نمی‌نماید و خوراکی‌هایی که برای فرزندم مضر می‌باشد خریداری می‌نماید. چندین مرتبه تذکر حضوری دادم، پیامک و اظهارنامه برای ایشان ارسال نمودم که نسبت به سلامت فرزندم توجه داشته باشد و این. خوراکی‌ها را برای فرزندم خریداری ننماید، اما متاسفانه از روی لجاجت بی توجه است و چندین مرتبه مشاهده شده است که بعد از اتمام ملاقات، فرزندم دچار تب و بیماری می‌شود که با مستندات پزشکی و اظهارنامه‌ای که قبلا برای ایشان ارسال نموده بودم دادخواست تقلیل مدت ملاقات نمودم تا شاید قانون به ایشان تذکر دهد که نسبت به سلامت فرزندم بی توجه نباشد. سوال این است که اکنون پرونده جهت رسیدگی به شورای حل اختلاف ارسال شده است و من نمی‌خواهم در جلسه شرکت کنم. آیا با ارائه لایحه که در آن درخواست نمایم پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال گردد، این امر اتفاق می‌افتد و پرونده به دادگاه ارسال می‌شود یا توسط شورا در غیاب من حکم صادر می‌نماید؟ در اصل هدف من این است که پرونده به دادگاه ارسال گردد تا در جلسه دادگاه شرکت نمایم نه در جلسه شورا و باید چکار کنم تا پرونده به دادگاه ارسال شود؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طی لایحه‌ای عدم تمایل خویش به صلح و سازش و تسریع در روند پرونده و ارسال به دادگاه را خواستار گردید

با سلام،شان شورای حل اختلاف در مورد چنین دعاویی،صرفا ایجاد فضایی جهت صلح و سازش یا توافق است .طی لایحه ای عدم تمایل به سازش و درخواست به ارسال پرونده را به مرجع مربوطه بنمایید.موردی ندارد.

با سلام
عدم حضور شما در شورا مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد شما میتوانید به موجب لایحه عدم تمایل برای سازش را اعلام و تقاضا کنید که جهت رسیدگی سریعتر به موضوع پرونده به مرجع صالح ارسال شود.

با سلام
با ارسال لایحه ای به شورای حل اختلاف، عدم تمایل به صلح و سازش را ابراز و در این راستا، ارسال پرونده به دادگاه خانواده را تقاضا نمایید.

سلام شورا صلاحیت رسیدگی ندارد و می‌توانید طی لایحه ای ارسال پرونده به دادگاه خانواده را بخواهید

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ای با موضوع عدم صلح و سازش ارسال نمایید و تقاضای ارسال پرونده به مرجع رسیدگی را ذکر نمایید