شکایت با اسکرین شات امکان دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۷ #03196553

سلام میخواستم بدونم اگر با اکانتی ناشناس به کسی پیام بدی و حقایقی رو از گذشته شخصی که باهاش در ارتباطه براش تعریف کنی و اون اکانت رو حذف کنی و اون شخص بفهمه و به استناد اسکرین شات بخواد شکایت کنه آیا میتونه؟ آیا در اینجا جرمی صورت گرفته؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به حذف اکانت و عدم وجود سرور های موارد فضای مجازی در ایران به سادگی اثبات آن امکان پذیر نیست

اگه هیچ رد دیگه ای از شما ندارند به صرف اسکرین شات و جرم توهین ساده و ... پیگیری نخواهد شد اما اگه جرم مهم هست و یا از شما نام و نشانی داشته باشه ، امکان انتساب پیامها ولو با حذف اکانت همچنان وجود داره

با درود
باتوجه به اینکه سرور شبکه های مجازی اعم از اینستاگرام و تلگرم و... در ایران نمی باشد لذا قابل شناسایی و رسیدگی نمی باشد

با سلام
باتوجه به عدم وجود سرورهای اپلیکیشن های اجتماعی در ایران ، قابل ردیابی و شناسایی نمی باشند.

درود بر شما، اصولا اثبات شکایت بر مبنای اسکرین‌شات بسیار دشوار خواهد بود، چرا که جز تایید کارشناس فتا و نیز قانع شدن قاضی راهی برای اثبات اصالت تصویر مذبور نیست، از طرفی به دلیل عدم وجود سرورهای این پیام‌رسان‌ها در داخل ایران، راهی برای پیگیری و تشخیص هویت پس از حذف اکانت نخواهد بود.

این امر و افشای رموز و حقایق دیگران امری قبیح و ب هیچ وجه پسندیده نیست اما اسکرین شات هم دلیل معتبری برای استناد نیست و باتوجه ب اینکه سرور های خارجی در ایران قابل ردیابی و پیگیری نیستند و اکانت هم حذف شده هست بنظر مسئولیت قانونی و کیفری برای شخص ایجاد نخواهد کرد

باتوجه به عدم وجود سرورهای آنها در ایران قابل ردیابی و شناسایی نمی باشند بخصوص که اکانت حذف نیز شده است