آیا ایشون میتوانند این مبلغ رو از من مطالبه کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #03190144

بنده با یک طلا فروش کار میکردم. و ازش ۱۷۰ گرم طلا خریدم و پیش خودش موند. بعد ما معاملات کاغذی هم انجام میدادیم. بعد بنده سه تا معامله کردم و‌ چند روز بعد دو تاش رفت تو سود بعد بنده با ایشون تماس گرفتم برای فروش و دریافت سود چند بار و برنداشتن و خورد به تعطیلی و معامله من رفت تو ضرر. حالا میخوام باهاش تسویه کنم میگه پولتو چند وقت دیگ میدم بعد بجاش معاملات کاغذی رو نادیده میگیرم. حالا من گیر کردم از طرفی نمیتونم چند ماه صبر کنم و از طرفی میگه اگه پولتو میخوای سریع باید معاملات کاغذیت ضرر هاش ازت کم بشه.
ایا ایشون میتونن این مبلغ رو ازم کم کنن ؟
بنده از ایشون چک و فاکتور طلا دارم

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد عبارت است از اینکه یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد.

خیر چنین درخواستی قانونی نمی باشد وشما میتوانید با داشتن رسیدبرگه ها وفاکتور تمام مبلغ مورد مطالبه را ازایشان دریافت نمایید