مشخص شده که خط از آن شریک می باشد و صاحب سند درست معامله کرده، نتیجه پرونده چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #03168804

۲ سال پیش یک آپارتمان خریدم که پس از انتقال سند بعد از مدت ۶ ماه متوجه شدم که صاحب سند یک شریک دیگر هم دارد و با یک قولنامه با شریک هم معامله کرده البته در پشت قولنامه از شریک رضایت گرفته است که طی شکایت و ارسال به خط شناسی مشخص شه است که خط از آن شریک می باشد و صاحب سند درست معامله کرده است ولی با توجه به احزاریه هر سه ماه یکبار برای پاره از توضیحات به دادگاه می روم و در حتال حاضر هم به هیات ۳ نفره هم تشخیص صحت امضا شریک را داده اند می خواستم ببینم آخرش چیی میشه

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مطابق توضیحاتی که داده اید معامله با شریک اقاله شده و در ظهر قرارداد رضایت وی اخذ شده باشد معامله صحیح بوده و انتقال ملک به شما مشکل قانونی ندارد .

با سلام
معامله انجام شده، صحیح است. اما فروشنده در فروش ملک به شما نسبت به سهم شریک معامله فضولی انجام داده و نیاز به تنفیذ شریک می باشد که در این جا فروشنده باید با جلب رضایت شریک، تنفیذ معامله را از او اخذ نماید...

ظاهر قضیه نشون میده شریک بیش از سهم خود فروخته ومعامله نسبت به نصف آن فضولی است و با این شرایط احتمال نتیجه دهی وجود دارد