آیا میتواند برادر شوهرم حکم تخلیه بگیرید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #03168670

پدر همسرم ۳ دانگ ملک را که ما در آن ساکن هستیم را وکالت تام داده به برادر شوهرم آیا میتواند برادر شوهرم حکم تخلیه بگیرید؟ هیچ قراردادی هم نوشته نشده بین همسرم و پدرش
و در اصل سند کل ملک بنام پدرشوهرم هست

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر امکان چنین اقدامی را دارا می باشد

برادر شوهر شما می تواتد با وکالتی که دارد سه دانگ از ملک موصوف را به اسم خود انتقال دهدو سپس برای تخلیه (خلع ید مشاعی) اقدام کند.

ویا اینکه با وکالتی که دارد به یک وکیل دادگستری وکالت بدهد تا وکیل دادگستری از طرف پدر شوهر شما دادخواست خلع ید مطرح کند.

البته نکته مهم اینکه عقد وکالت با فوت یکی از طرفین باطل می گردد.