آیا طبق قانون اجازه ی تبدیل شیشه ی آن را به در دارم تا بتوانم از راه رو به آن رفت و آمد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #03165427

سلام
حیات خلوتی در سند ملک من هست که تنها از راه اتاق خواب به آن راه است و نور راه روی مشاع را هم تامین می کند
با توجه به اینکه این شیشه در میانه ی دیوار است، یعنی نه می توان گفت شیشه جزیی از ملک من است و نه می توان آن را جزو راهرو حساب کرد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر طبق صورت مجلس تفکیکی و طبق سند مالکیت حق استفاده از حیاط خلوت منحصرا به شما تعلق داشته باشد و راه دسترسی و فقط طریق تعویض شیشه و تبدیل آن به درب باشد چون استفاده از این حق ملازمه با تعویض شیشه و تعبیه درب به جای آن دارد اشکالی ندارد لیکن باید به نحوی باشد که در مذکور مانع نور راهرو نشود.