خریدار واحد من قصد شکایت از بنده بعنوان فروش مال غیر را دارد، آیا شکایتش بار حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #03157542

سلام،
سال ۹۲ دو واحد از مجموع ۴ واحد آپارتمان را بصورت مشارکت در ساخت ( فی ما بین مالک زمین کلنگی و مشاور املاک ) از پیمانکار یا همان املاکی پیش خرید کردم، طبقه همکف و چهارم را بنده خریدم و طبقه دوم و چهارم سهم مالک زمین شد، دو ماه پیش طبقه سوم رو فروختم و الان خریدار با من تماس گرفته و ادعا میکند که مالک فعلی طبقه چهارم قولنامه ایی ارائه کرده مبنی بر خریدن پشت بام بهمراه واحد طبقه چهارم، اینک خریدار واحد من قصد شکایت از بنده بعنوان فروش مال غیر را دارد، آیا شکایتش بار خقوقی دارد؟ ضمنا ملک مذکور وکالتی میباشد و من یک و نیم دانگ از ۶ دانگ را بنام خریدار وکالت محضری دادم. لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنن

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ به این سئوال تنها با بررسی و مطالعه قرارداد و رویت مدارک امکانپذیر است . توصیه می شود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .

با سلام
متن سوال اشتباه هست طبقه چهارم از آن کیست