من میتوانم ادعا کنم که زمین به من هبه شده یا طبق وکالت رسمی هبه نامه عادی باطل شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۷ #03100925

با سلام
مرحوم پدرم جهت پیگیری مسایل اداری قطعه زمینی آن را به صورت صوری به من هبه نمودواز اونجایی که ادارات هبه نامه عادی قبول نکردند یکسال بعد پدرم جهت پیگیری مسائل همین زمین وکالت رسمی دادند که به نفع ایشان پیگیری کنم اکنون من میتوانم ادعا کنم که زمین به من هبه شده یا طبق وکالت رسمی هبه نامه عادی باطل شده است
ممنون میشم پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض صحت موضوع :قانون به تاریخ اسناد تاکید خواهداشت چون هبه قابل رجوع است تاریخ وکالتنامه اگر بعد از تاریخ هبه باشد وکالتنامه قبول است وهبه رد میشود.
و اما لطیفه امر اینکه اگر وکالت نامه کاری و اداری باشد با ضم به هبه نامه و شهادت شهود که وکالتنامه به تبعیت از هبه صادر شده و ادله ایی بر اثبات هبه باشد احتمالا موفق شوید

با سلام با توجه به عادی بودن هبه نامه( اگر هبه صوری نیست) مقتضی است دادخواست تایید و تنفیذ هیه نامه و الزام به انتقال رسمی آنرا را در دادگاه مطرح نمایید.( اگر در وکالت نامه امکان نقل و انتقال به نام خود دارید آنرا ام خود منتقل نمایید)

با سلام
اگرمحتوای قرارداد، بیانگر عقد مشروع (هبه) باشد، تنفیذ عقد بر مبنای اراده و محتوای واقعی قرارداد صورت می‌گیردلذا میتوانید تایید وتنفیذ هبه نامه عادی را از طریق مراجع قضایی درخواست نمایید(هرچند خود اذعان به صوری بودن هبه نامه دارید)

سلام
هبه نامه زمانی مورد پذیرش واقع می شود که رسمی بوده باشد و امکان استناد به هبه نامه عادی را در محاکم ندارید