پدرم مشکل اعصاب داره, توهین و فحاشی میکنه, میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #03089555

سلام من قصد مهاجرت تحصیلی برای خوندن رشته مورد علاقم داشتم ۴ سال تحقیق کردم و اینجا همزمان لیسانس گرفتم. چون پدرم میگف تو اینجا نتونستی مدرک بگیری خارج بتونی! الان لیسانسم تمام و داشتم جدی اقدام میکردم بهاطر استرس و نگرانیهای پدرم بیخیال هدفم شدم و پدرم قول داده بودن که خونه ای که تو شهر دیگ داریم برا من خالی کنن چون اونجا جا پیشرفت هست که من مهاجرت نکنم و برم اونجا زندگی کنم و ماشین هم برام تهیه کنن من بخاطر وعده هاشون بیخیال مهاجرت و هدفم شدم اما الان کاملا زیر حرفاشون زدن یجورای اینده من خراب کرد.تو این مورد میتونم شکایتی کنم،؟؟؟؟؟ ایشون از بچگیمن با مادرم مشکل داشتن خودشون مشکل اخلاقی و عرفی هم دارن خیلی خیانت کردن هربار مچش گرفته میشه باز تکرار میکنه و من با تشنج بزرگ شدم الان ادم استرسی هستم.افسرددگی دارم بخاطر اخلاق پدرم و مادرم هم در گذشته در جوانی سکته کرد و مشکل عصاب داره یکم پدرم ما رو هرجا برد خون ما رو کرد تو شیشه اینقدر غر میزنه و توهین و سرکوفت و تحقیر. از سفر تا مهمانی. بخاطر اخلاق بد که داره ما نه خونه کسی میریم نه کسی میاد خونمون. منم دوست داشتم مثل بقیه زندگی عادی داشته باشم. پدرم مخالف صد در صد مشاور و روانپزشک میگ چرا پرتتن. قبلا روانپزشک کلی قرص بش داده و نخورده .پدرم در طی زندگی بیست سالع من هیحوقت در حقم پدری نکرده فقط خرج ما رو داده .کل زندگیش وقتش با کاره وقتی هم بیکاره ز میزنه خانواده خودش و مشکلات اونا رو حل میکنه اثلا با ما حرف نمیرنه و مشکلات ما براش مهم نیست میگه بچه دردسره. تو کل زندگیش فقط سعی کرده ما رو به بیرون بدبین کنه و مدام خطرات بیرون رفتن دزدی و قتل یاداوری میکنه. من دیک خسته شدم میخوام بترسونمش که اینقد به ما ظلم نکنه با شکایت کردن، ؟ کسی هم پشتم نیس و مادرم هم ناراضی تو فکر ابرو و اینچیزا

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینگونه مسائل قابل پیگیری نمی باشد