میتوانم وام بانکی بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #03082877

یک چهارم حقوق بنده فعلا توقیف شده مهریه ۵۰۰ سکه خانم اجرا گذاشتن حالا سوال بنده این است اگر بخواهم وام بانکی بگیرم به مبلغ ۱۶۰ ملیون ایا امکانش هست خانم بعد از گرفتن وام حسابم را توقیف و مبلغ وام را بردارن ۲ ایا من تا اخر پرداخت مهریه نمی توانم وام بانکی بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقیف مبلغ وام امکانپذیر است.

ایشان میتوانند مهریه خود را از هر بخشی از دارایی شما مطالبه نمایند.

باسلام
وقت بخیر
ایشان می توانند وام اخذ شده توسط شما را توقیف نمایند که در صورت تمایل جهت اخذ وام، بهترین پیشنهاد اخذ وام به نام دیگری می باشد.
ضمن پوزش از ذکر این نکته به استحضار می رسانم: مهریه حق همسر شما می باشد و در صورت توان شما می بایست از لحاظ شرعی و اخلاقی مهریه ایشان را که دینی بر ذمه شما می باشد پرداخت نمائید و راهنمایی بالا جهت اخذ وام، راهکاری در جهت تضییع حقوق همسر شما نمی باشد.
موفق باشید

سلام
بله ایشان میتوانند مهریه خود را از هر بخشی از دارایی شما مطالبه نمایند.

بله توقیف مبلغ وام امکانپذیر است.

سلام اگر وام بگیرید و حساب شما را مسدود کند از میزان مهریه کسر خواهد شد. چون مهریه از نظر حقوقی ممتاز بوده شما بنام خودتان نمیتوانید وام بگیرید.