آیا با این دفاع در دادگاه تجدید نظر رای عدم قلع قمع صادره میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #03065312

پدر اینجانب زمینی دارد قولنامه و خارج از محدوده شهری که برای ساخت احتیاج به مجوز شهرداری نیست، مدتی پیش اقدام به ساخت نموده و سواد ندارد، در پیش فروش یک طبقه از ساختمان در داخل مبایعه نامه قید شده که ملک در دو طبقه ساخته شود و حق اضافه کردن طبقات را ندارد، خریدار به استناد این شکایت کرده و قلع و قمع طبقه اضافه را از دادگاه گرفته و پدر در دفاع از خود عنوان داشتم که ۱-موقع فروش طبقه سوم نیمه کاره بوده و عنوان شرط ساخت بنا در دو طبقه باطل است و این را معتمدین محل گواهی نموده اند و من چون سواد نداشتم آن را امضا کردم و ۲- برای قلع و قمع احتیاج به اثبات مالکیت هست در حالی که خریدار هنوز پول واحد خریداری شده را کامل پرداخت نکرده و من از ایشان جهت الزام به انجام تعهد در دادگاه شکایت کردم و در صورت عدم انجام تعهد تقاضای فسخ قرار داد را کردم لذا تا مشخص نشدن وضعیت مالکیتش بر طبقه خریداری کرده نمیتواند خود را مالک مشاعات ساختمان بداند

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آنچه که مسلم است عدم پرداخت کامل وجه نمیتواند نافی مالکیت خریدار تلقی شود . همچنین استدلال عدم آگاهی از متن قرارداد به دلیل بی سوادی نیز قابل پذیرش نیست . البته برای اظهارنظر دقیق در این خصوص باید قرارداد بررسی شده و از جزئیات اطلاع داشت .

شکایت از طریق مرجع قضایی اقدام بشود در ضمن طرف دعوای شما میتواند با قرار تامین خواسته دو برابر ارزش ملک را نزد صندوق دادگاه تودیه کند به ساخت ساز خود ادامه دهد در صورتی که دادگاه حکم به نفع شما صادر کند خسارت شما از صندوق بابت پول تودیه شد پرداخت میشود