مراحل اعلام چک مفقودی از چه طریقی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۲ #03060127

سلام، آیا برای مفقودی چکی که برگشت نخورده باید مستقیم به دادسرا رفت؟ یا شورای حل اختلاف؟ یا از طریق خدمات قضایی امکان‌پذیر است؟ لطفا توضیح مختصری بدید ممنون.

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،
در ابتدا به بانک مراجعه و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام مفقودی نمایید.

باسلام.
ابتدا از بانک مربوطه درخواست مسدوی نمایید. بعد ظرف یک هفته ازطریق دفترخدمات به دادگاه یه شورای حل اختلاف اعلام مفقودی نمایید و برگه را به بانک تحویل دهید.

سلام ابتدا به بانک مراجعه درخواست مسدودی حساب کنید سپس از طریق دفتر خدمات اعلام مفقودی کنید و گواهی را ظرف یک هفته به بانک دهید.

باسلام ودرود از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نماید.

سلام ابتدا به بانک اعلام مفقودی کنید سپس ظرف یک هفته دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید و به بانک ارائه دهید

سلام،ابتدا به بانک‌ مربوطه بروید و دستور عدم پرداخت بدهید بعد از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا یا شورای حل اختلاف شکایت کرده و برگه شکایت را ظرف یک هفته برای بانک ببرید.

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید