چه موقع میتوان حکم جلب زوج رو دریافت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۱ #03019319

سلام
چقدر تاخیر در پرداخت نفق میکنه، به زوج اخطار میدن یا حکم جلب صادر میشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه در پرداخت نفقه تاخیر شود، زوجه میتواند مراتب را به مرجع قضایی اعلام نماید و در صورت عدم حضور زوج مراتب جلب وی انجام خواهد شد.

درود

پس از ارجاع پرونده به شعبه اجرای احکام وصدور محکومیت دال بر پرداخت نفقه وداشتن استطاعت مالی جلب میشود

درود
پس از صدور اجرائیه و در صورت عدم پرداخت در مواعد تعیبن شده می توانید درخواست صدور حکم جلب نمایید .

در صورت تاخیر یا عدم پرداخت نفقه باید به اتهام ترک انفاق شکایت کنید . دادسرا پس از ثبت شکایت اقدام به احضار همسرتان کرده و مراتب اتهام را به وی تفهیم میکند . در صورت عدم حضور نیز میتوانید تقاضای جلب کنید .

در صورتی که حکم پرداخت نفقه قطعی شده و اجرائیه صادر گردیده باشد و زوج ظرف مدت سی روز از زمان ابلاغ اجرائیه تقاضای اعسار تقدیم ننموده و یا تقاضای اعسار وی رد شده و نفقه را مطابق حکم پرداخت نکرده باشد، می توان او را به استناد ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جلب نمود.

درود
در اجرای احکام ابتدا اخطار می دهند.

سلام
اگر زوج پس از صدور اجرائیه نسبت به پرداخت دین بدون دلیل قانونی امتناع کند اصولا بعد از اخطاریه در صورت عدم پرداخت منجر به دستور جلب خواهد شد .