آیا میتوان در صورت مطلع بودن شخص فروشنده از قیمت ملک؛ فسخ قرارداد براساس خیار غبن انجام دهد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۱ #03001962

ملکی را در تاریخ مهر ۹۸ از آقایی در سمنان خریداری کردم با قولنامه عادی و دستی به قیمت خیلی پایین تر از قیمت روز حدود ۳ برابر ارزانتر و این قیمت توسط شخص فروشنده اعلام شده است و شخص فروشنده با اطلاع از قیمت و به دلیل مشاعی بودن ملک و باغی بودن را به من فروختن و در قولنامه خیارات و غبن فاحش را اسقاط نموده ایم و صدای ایشان هم موجود است که به دلیل نیاز مالی و نداشتن ملکی دیگر اقدام به فروش کرده است و حتی از پسر برادرش هم که در این ملک شریک بوده پرسیده و او گغته قیمتی که میفروشید بسیار پایین است حالا بعد از یکسال درخواست ابطال قرارداد را داده است آیا میتواند معامله را فسخ نماید اگر میتواند فسخ کند ، پول من که بی ارزش شده است چه میشود با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
اگر با اطلاع ازقیمت واقعی چنین معامله ای انجام داده است تقاضای فسخ ایشان ردخواهدشد.

با توجه به اطلاع از مبلغ زمان مورد معامله امکان فسخ وجود ندارد

باتوجه به توضیحات شما فسخ منتفی است

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. خصوصا با عنایت به اینکه در قراداد فیمابین خیار غبن رو ساقط نموده اید، بنظر می رسد که امکان فسخ معامله امکان پذیر نباشـد..
موفق باشید..

باتوجه ب توضیحات شما و با عنایت ب اینکه در قراداد خیار غبن رو ساقط نموده اید در این صورت فسخ معامله ممکن نخواهد بود

توضیحاتی که دادید امکان فسخ ممکن نیست

باسلام
وقتی خیارغبن را درقرارداد ازخود سلب کرده معامله قابل فسخ نیست