صاحب کامیون ماشینشو از پارکینگ در اورده و بیمه به من خسارت نمیده،چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۹ #02990909

با سلام
سوالی داشتم
که حدود ۲۰ روز پیش با کامیونت ماشین سنگین تصادف کردم ...
که مقصر صد در صد طبق صورت جلسه کلانتری و کروکی افسر راهنمایی و رانندگی کامیون بود
اما موقع تصادف راننده ی کامیون فرار کرد
اما ماشین رو جا گذاشته بود
داخل برگه ی کروکی افسر نوشته مقصر حتمی کامیونت و راننده ی مذکر متواری ...
فردای تصادف شخصی خودشو به کلانتری معرفی میکنه و میگه من راننده ی کامیون هستم با مدارک و گواهینامه ....
ما هم از اون شکایت کردیم ....
و مدارک راننده ی کامیون ضبط و تحویل کلانتری شد و به همراه برگ بیمه برای خسارت
حالا بیمه ی مربوط به کامیون میگه که راننده حتما گواهینامه نداشته و صاحب کامیون شخص دیگری رو جایگزین کرده ....
صاحب کامیون هم ماشینشو از پارکینگ در اورده و بیمه به من خسارت نمیده
میگه پرونده تشکیل دادیم برای کارشناس سه نفره
لطفا من رو راهنمایی کنین که من باید چکار کنم
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه باید تا سقف تعهدات خود مبلغ را پرداخت نماید و نداشتن گواهینامه مانع این موضوع نخواهد بود

درود
اگر تشکیل پرونده داده اید بیمه باید تا سقف تعهد پرداخت کند.

بیمه ملزم به پرداخت خسارت می باشد در صورت استنکاف از پرداخت با در دست داشتن مدارک و اسناد دادخواست مطالبه ی خسارت به طرفیت بیمه را مطرح کنید

با درود..
هر چند که ممکن است حتی این حدس اداره بیمه مبنی بر نداشتن گواهینامه توسط راننده متـواری صحت داشـته باشد، ولی باز هم تاثیـری در مسئولیت بیـمه در پرداخت و جبـران خسارت شـما نداشـته، و بیـمه مذکور ملزم به پرداخت حسارت تا سقف بیـمه مقصر حادثه می باشد که در صورت استنکاف می توانید به استناد کروکی تنظیمی علـیه بیـمه مذکور طرح دادخواست مطالبه خسارت مطـرح نمایید..

درود
بیمه مکلف به پرداخت وفق تعهدات قرارادادی است و این امر تاثیری در پرداخت ندارد .

آقای عزیز بیمه تا سقف تعهدش مسئول جبران خسارت می باشد

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت خسارات میباشد