ارث بین ما مساوی است و اگر نیست سهم هر نفر چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۰ #02825284

باسلام و خسته نباشید
من پدرم دوسال پیش فوت کردن. ما چهار خواهر و دو بردار هستیم. در کل ۶ بچه ایم از پدرم هفت هزار متر زمین بجا ماند حال میخواهم بدانم ایا ارث بین ما مساوی است و اگر نیست سهم هر نفر چقدر است. در ضمن مادرم هم زنده است. یک دنیا ممنونم.

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهم برادر دو برابر سهم خواهر خواهد بود

سهم برادر دو برابر سهم خواهر خواهد بود و مادر نیز یک هشتم را به ارث خواهد بود

با سلام و احترام
مادر شما یک هشتم /پسر دو برابر دختر ارث تعلق میگیره .
اگه بخوام به زبان ساده بگم میشه گفت هر دو خواهر به اندازه یک برادر سهم میبرن
مثل اینکه پدر شما کلا ۴ تا پسر داشتن
موفق و پیروز باشید

بادرود
سهم مادر یک هشتم می باشد والباقی بین خواهران و برادران تقسیم میشود بطوری که برادران دوبرابر خواهران ارث میبرد

سلام وقت بخیر
در ابتدا یک هشتم مادرتان پرداخت و سپس الباقی ماترک به نسبت دو به یک به نفع پسران تقسیم خواهد شد.

با سلام صحبتی از پدر و مادر متوفی نشده ایا در قید حیات هستند

این سوال رو قبلا پاسخ دادیم پسر دو برابر دختر