آیا بخشش مهریه قبل از عقد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۶ #02817648

خانواده همسرم اصرار به وجود 500 سکه مهریه و همزمان اجازه حق طلاق هستند، اما همسرم اذعان می کند که خودش با این شرط مخالف است، اما جهت حفظ احترام پدرش، من این شرط را بپذیرم اما او می خواهد قبل از عقد مهریه خود را ابراء کند، آیا ممکن است؟ چطور می توان از منظر حقوقی این مشکل را حل کرد؟
با تشکر ویژه

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تا زمانی که عقد نکاح منعقد نشده باشد مهریه محقق نمیگردد و شما مالک مهریه نیستید پس چیزی را ک مالک ان نیستید نمیتوانید ببخشید

مهریه و بخشش مهریه قبل از وقوع عقد معنایی ندارد.

مهریه بعدازعقدنکاح محقق می شود . بخشش مهریه قبل ازعقد معنا ندارد

سلام مستند به ماده 1082قانون مدنی به محض وقوع عقد زن مالک مهر میگردد .لذا قبل از وقوع عقد نکاح علیرغم تعیین مهریه به لحاظ اینکه مالکیت زوجه مستقر نگردیده به تبع ان قابل ابرا نیز نمیباشد.راه حل نیاز با مشاوره حضوری