چگونه طلبم را همراه با سود آن از بدهکارم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #02811358

به شخصی سه سال پیش مبلغ ۱۰ میلیون تومان قرض داده و از او سفته گرفته و دست نوشته دارم.
دست نوشته شامل امضا و اثر انگشت بوده وسفته شامل امضا.
آیا می توانم شکایت کنم؟
از چه طریقی؟
آیا سود پول من هم بصورت قانونی قابل دریافت است؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت ۱۰میلیون می توانید اقدام کنید به موجب دست نوشته یا سفته . ولی بابت سود پول نظر مثبت نمیشه داد. چون‌خسارت تاخیر ، ارکانی دارد و درصورت تحقق آن می توانید

با سلام مخاطب گرامی پاسخ مثبت است ولی مطالبه طلب سفته بموجب دادخواست است و قبل آن باید واخواست سفته انجام شود