ازدواج در صورت عدم دسترسی پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۴ #02786945

با سلام، دختری هستم ۳۳ ساله دارای مدرک کارشناسی و شاغل ، آقائی برای ازدواج به بنده پیشنهاد داده است که مورد پسند قرار گرفته ، اما مشکلی که من دارم پدر اینجانب نزدیک به ۳ سال است که منزل را ترک کرده و هیچ گونه دسترسی جهت گرفتن اذن ازدواج ندارم در صورتی که قبلا موردی برای اینجانب پیدا شده بود در مرحله خواستگاری به سختی موضوع را به گوش پدرم رساندیم و از آنجایی که او فردی بی مسئولیت و بی تفاوت است گفت به من ربطی داره هر جور خودشون دوست دارن عمل کنن . از آن زمان به بعد کلا ناپدید شد و امکان دسترسی نیست در این صورت تکلیف بنده چیست؟ لطفا راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید با معرفی این فرد به دادگاه تقاضای تجویز ازدواج را نمایید

سلام
شما در حال حاضر باتوجه به اینکه سن ۲۸ سال را گذرانده اید، نیازی به اذن پدرتان یا اخذ گواهی از دادگاه ندارید
اما علی ایحال میتوانید با مراجعه به دادگاه،اقدام به اخذ اذن ازدواج نمایید

باسلام در صورتیکه جد پدری شما در قید حیات باشند ودر دسترس نیز باشند اذن در ازدواج را می توانید از او بگیرید در غیر این صورت دادخواست به دادگاه داده و در آن شرایط خود را به طور مشروح بیان کرده و مدارک خود را برای عدم دسترسی به پدر و جد خود از قبیل استشهادیه به دادگاه ارائه می نمایید
الحاکم ولی من لا ولی له