آیا وکالت تعویض پلاک، باطل شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۲ #02761746

سلام
من یه ماشین معامله کردم و وکالت فروش بلاعزل گرفتم و یکسال مهلت تعویض پلاک گرفتم اما ماشین مشکل اتاق داشت تعویض پلاک نمیشد بعدش وکالتی فروختم به یک نفر دیگه اما تو وکالتنامه بندی قید نشده برای تعویض پلاک الان به مشکل خوردیم.
ایا وکالت از بین رفته؟
میشه یه وکالت جدید به اسم یه نفر دیگ توسط شخصی که از من خریده نوشت که تعویض پلاک مادام العمر باشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر در وکالتنامه شما بدون تاریخ و مهلت تعویض پلاک بوده می توانید مجددا وکالت بدون مهلت بدهید طبق همان اختیاراتی که دارید