روند اجرای حکم به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #02732254

رای قطعی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری بر علیه سازمان اداری صادر و بیش از ۱۰ روز از ابلاغ به طرفین گذشت. برابر ماده ۱۰۷ قانوت مصوب ۱۳۹۰ کلیه سازمانها مکلفند بلافاصله پس از ابلاغ رای آنرا اجرا کنند. آیا طبق روال اداری به اجرای احکام دیوان ارجاع میشود؟ یا بایستی حضوری درخواست صدور اجراییه کنم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، به اجرای دیوان ارجاع، منتهی با توجه به قانون نحوه محکومیت‌های مالی دستگاه‌های دولتی و نهادها و سازمان‌های عمومی تا ۱۸ ماه فرصت خواهند داشت تا مبلغ محکومیت را بپردازند ...

با سلام
در صورت استنکاف طرف شکایت از اجرای رای را مطابق ماده ۳۵ قانون سال ۱۳۸۵ چنانچه شاکی به شعبه صادرکننده رای مراجعه و اظهار نماید که طرف شکایت از اجرای رای صادره خودداری نموده پس از بررسی موضوع از طرف رییس شعبه و احراز استنکاف، پرونده به اجرای احکام ارسال و پس از ارجاع آن به یکی از شعب، موضوع اجرای رای مطابق ماده ۳۶ و ۳۷ قانون پیگیری می شود ولی با اجرای قانون مصوب سال ۱۳۹۰و باستناد ماده ۱۰۸ آرا قطعی از شعب بدوی یا تجدید نظر بلافاصله پس از ابلاغ به اجرای احکام ارسال و پس از ارجاع آن به شعبه اجرای احکام مطابق مواد بعدی اقدامات اجرایی پیگیری می شود.