راهکار قانونی برگرداندن زوجه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #02655245

با سلام
ما ۳ سال هست نامزد هستیم و تا ۶ ماه پیش اندازه نوک سوزن اختلاف نداشتیم حال همسرم میگه نمیخواهد ادامه زندگی بدهد با من منم هم ۴ بار مراجعه کردم به خانه برادرش و پدرش که برگرده عروسی کنیم پیش برادرش و پدرش شرط هایی گذاشت برای ادامه زندگی با من و بنده هم قبول کردم ولی باز هم با پیامک اعلام کرده به هیچ وجه حاضر نیست ادامه زندگی بدهد. تو را خدا راهکار قانونی بگویید با کدخدا منشی جواب نداده؟ میخوام زنم برگرده ادامه بدیم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام راهکار قانونی شما طرح دعوی تمکین است یک درخواست مشاوره تلفنی تنظیم کنید تا اطلاعات قانونی دقیقتری در اختیار شما قرار گیرد.

ببینید ازدواج موضوعی است که دو طرف باید راضی باشند به مشاور خانواده مراجعه نمایید