دیگر نمیتوان بخشی از مهریه را هم در اداره ثبت و هم در دادگاه به اجرا گذاشت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۹ #02648816

سلام.در این بخش نامه اومده که{{ از پذیرش دعاوی مطالبه مهریه قبل از صدور گواهی موضوع بند (ب) ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه خودداری کنند.}}

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما براساس قانون حتما ابتدا بایدبه اداره ثبت مراجعه نمایید۳ماه طول میکشه

در صورتیکه ک اداره ثبت اسناد و املاک بعد از صدور اجراییه در مهلت مقرر اقدام ب توقیف اموال ایشان نکند میتوانید از طریق دادگاه و ارائه دادخواست پیگیر باشید

شما به صورت موازی نمیتوانید یک طلب را از دو مرجع درخواست کنید. مگر اینکه طبق نظریه مشورتی یک بخشی را از اداره ثبت بخواهید و بخش دیگر از مهریه خود را از دادگاه.

بله باید از طریق اداره ثبت اقدام نمایید در صورتی که ظرف شش ماه از صدور اجراییه اقدامی در خصوص معرفی اموال از شوهر صورت نگرفت می توانید موضوع را از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سلام
طبق قانون برنامه ۶ توسعه و هم چنین بخش نامه جدید قوه قضاییه، قبل از رجوع به اجرای ثبت، امکان اقدام در دادگاه وجود ندارد

سلام وقت بخیر
در ابتدا از طریق اجرائیات ثبت اقدام خواهد شد و در صورتی که در مهلت مذکور اموال یافت نشود، پیگیری در دادگاه صورت خواهد گرفت.

بند (ب) ماده ۱۱۳ می گوید باید ادارات اثبت واسناد واملاک کشور باید بلافاصله پس از تقاضای اجراییه نسبت به شناسایی و توقیف اموال مدیون اقدام کنند.چنانچه مرجع مذکور نتواند ظرف مدت دو ماه از تقاضای اجرا، نسبت به شناسایی و توقیف اموال متعهد سند، اقدام کند یا ظرف مدت شش ماه نسبت به اجرای مفاد سند اقدام نماید، متعهد سند می‌تواند با انصراف از اجرای مفاد سند به محاکم دادگستری رجوع کند