هیچگونه مال یا مبلغی دال بر اخذ رشوه نداشته ام با این تفاسیر راهی برای بازگشت به کار با درخواست اعمال ماده ۷۹ هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۹ #02562568

مدت ۵ سال در دادگستری استان کرمانشاه مشغول به کار بودم که به علت درگیر شدن در یک پرونده کیفری به اتهام تحصیل مال از طریق نا مشروع با احکام صادره از هسته گزینش کرمانشاه و قوه قضائیه قبل از صدور حکم قضایی از کار بیکار شدم در صورتی که در پرونده فوق ذکر که کپی آن به پیوست میباشد قرار منع تعقیب بنده در شعبه دادستانی شهرستان هرسین صادر شد که بنده به دیوان عدالت اداری جهت بازگشت به کار شکایت کردم ولی با توجه به مدارک و مستندات بنده ائم از حکم قرار منع تعقیب، استشهادیه محلی، استشهادیه مسجد، گواهی حسینیه محله، لوح تقدیرهای صادره از طرف معاونت مالی پشتیبانی دادگستری کرمانشاه و نیز لوح تقدیر از اومور فرهنگی قوه قضائیه در خصوص مسابقات قرآن در خانه و ... که همگی در پرونده بنده موجود میباشد نسبت به درخواست اینجانب نه در شعبه بدوی (شعبه ۴۴) و نه در شعبه ۲۶ تجدید نظر هیچگونه ترتیب اثری داده گویا هسته گزینش قوه قضائیه به برگه ای در پرونده بنده که در آن اعتراف به اخذ مال بوده اسناد نموده اند که ولله بنده از ترس تهدید به بازداشت موقت و زندان آنها را بیان نمودم چون پرونده بنده در ابتدا تحقیقات به وسیله رئیس دادگاه بیستون که خود شاکی پرونده و گزارش دهنده بود پیگیری و تکمیل شد که با ایراد رد دارس پرونده به دادسرای هرسین ارجاع شد که با برسی ها و پیگیری های دادستان محترم دادسرای شهرستان هرسین معلوم و نمایان شد که بنده هیچگونه مال یا مبلغی دال بر اخذ رشوه نداشته ام با این تفاسیر راهی برای بازگشت به کار بنده با درخواست اعمال ماده ۷۹ هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تا کنون جهت این امر از طریق دیوان عدالت اداری اقدام ننموده اید لذا با داشتن تمامی اسناد و مدارک و شواهد موجود و نیز احکام مربوط به منع تعقیب را طی یک لایحه ی استوار و محکمه پسند تنظیم و مدارک ضمیمه گردد و به دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمایید تا با برسی های لازم حکم مناسب جهت حال شما اتخاذ گردد .

مطابق قوانین قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مبحث دوم - رسیدگی در شعب تجدیدنظر ماده ۷۹
ماده ۷۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری
در صورتی که رئیس قوه قضائیه یا رئیس دیوان رای قطعی شعب دیوان را خلاف بین شرع یا قانون تشخیص دهند، رئیس دیوان فقط برای یک بار با ذکر دلیل پرونده را برای رسیدگی ماهوی و صدور رای به شعبه هم‌عرض ارجاع می‌نماید. رای صادر شده قطعی است.
تبصره ـ چنانچه رای قطعی موضوع این ماده از شعبه بدوی صادر شده باشد، در این ‌ صورت پرونده برای صدور رای به شعبه تجدیدنظر ارجاع می‌گردد.