آیا در زمان حق حبس همسرم می توانم درخواست ازدواج مجدد بدهم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۸ #02556122

با سلام خانمم درخواست نفقه کرده و حق حبس گرفته است . وکیل ایشان درخواست ماه ۸۰۰ تومن کرده ولی دادگاه فرستاده دسته کارشناس .خانمم ۱۵ سالشه خونه داری میکند مدرسه هم نمی رود حدود چه قد ماه باید نفقه بدهم .بعد این که از زمانی که شکایت میکند تا چند ماه بعد به من درخواست ازدواج مجدد میدهند.درخواست ازدواج من فقط به خاطره اینه که خانمم از من تمکین کنه .ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرهمسرتان حق حبس دارد . ازدواج مجدد منتفی است

با سلام دوست عزیز میزان نفقه با توجه به شان و منزلت زوجه یعنی شرایط زندگی ایشان در منزل پدریشان توسط کارشناسی خواهد شد اما در خصوص اجازه ازدواج مجدد و اینکه شما در دوران عقد هستید و زوجه از حق حبس خود استفاده میکند بعید به نظر میرسد همچنین ایشان مهریه خود را نیز میتواند به اجرا بگذارد و دریافت نماید .

سلام وقت بخیر
زوجه از حق حبس خود استفاده می نمایند، می توانید ثبت درخواست ازدواج مجدد نمایید اما موافقت با آن بعید به نظر می رسد. میزان نفقه هم با توجه به شان و منزلت خانم بستگی به نظر کارشناس دارد .