آیا میشود بدون حضور زوجه بازدید صورت گیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۶ #02544074

با سلام
آیا در زمان بازدید کارشناس دادگستری برای پرونده عدم تمکین زوجه میتواند همراه کارشناس حضور پیدا کند و اصرار به حضور داشته باشد؟
زوجه با شکایات متعدد قصد آسیب زوج را دارد آیا میتوان اقدامی انجام داد؟
بدون حضور زوجه بازدید انجام گردد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه برای بازدید میتواند حضور پیدا کند

با سلام .
در کارشناسی ها با هماهنگی قبلی طرفین پرونده انجام می گیرد و عدم حضور مانع انجام کارشناسی نیست .
تعدد شکایت یک فرد علیه فرد دیگر در حدی که در حوزه آن شکایت خسارتی وارد شود، قابل مطالبه است مثلا اخذ وکیل و ... در ضمن شما می توانید از دادگاه بخواهید برای شکایاتی که زوجه می کند و مبتنی بر سند رسمی نیست به هزینه زوجه وکیل مورد نظر خود را بگیرید

اجرای قرار باید با حضور طرفین باشد. عدم حضور با وجود ابلاغ مانع اجرای قرار نیست

سلام . در همه کارشناسی ها باید اجرای قرار با هماهنگی قبلی با طرفین پرونده انجام بگیرد ولی عدم حضور با فرض اطلاع مانع انجام قرار نیست .

شخص کارشناس و یا مددکار اجتماعی الزام به حضور جهت تایید محل زندگی را دارد با این وجود چنانچه اجازه ندهید زوجه در محل حاضر شوند کارشناس یا مددکار یاد شده این موضوع را قرینه منفی در نظر خواهد گرفت چرا که ممکن است در جهت اظهار نظر کارشناسی کسب اطلاعاتی از زوجه در محل ضرورت پیدا کند.

برای بازدید زوجین دعوت میشوند و حضور دارند .‌مگر اینکه زوجه نخواهد بیاید

سلام

در دعاوی الزام به تمکین کارشناسی موضوعیت ندارد اگر مراد شما تحقیقات محلی ست که به اطلاع زوجه رسیده می شود اما بدون حضور او هم قابل انجام است.