چگونه می توانم برای عدم پرداخت نفقه مشخص شده اقدام نمایم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۵ #02517532

سلام و عرض ادب.بنده پرونده خانواده دارم.۴ ساله عقدم.زوجه هستم.باکره هستم.سه رای قطعی صادر شده یکی در زمینه ترک انفاق کیفری به اتهام عدم تهیه مسکن که زوج با ارائه اجاره نامه و صورتجلسه کلانتری برائت گرفت و قاضی به صورتجلسه حضور من و اینکه ایشان در منزل نبودند توجه نکرد.دومی در زمینه طلاق بود که منتهی به گزارش اصلاحی شد و یکماه به زوج مهلت دادند برای تهیه مسکن و اقدامات زندگی مشترک.که ایشون طی یکماه حتی یک تماس هم با بنده نداشتند و در روز اخر فقط یک اسمس فرستاده که بیا به فلان آدرس‌.
آیا طبق عرف بعداز۴ سال با یک اسم هیچ خانواده ای دخترشون رو میفرستن خونه بخت؟ و اقدامات زندگی مشترک عنوان شده در گزارش اصلاحی رو انجام نداده. که مجددا دادخواست طلاق دادم و دو جلسه قاضی صحبت کرد با زوج و به دروغ داخل دادگاه میگه خونه آمادس بیاد زندگی کنه و مطمئنم که درصورت اجبارش آدرس یه تالار میفرسته و میگه بفرمایید تالار هم تهیه کردم.در حالیکه واقعا قصدش زندگی نیست و میخواد منو خسته کنه که از حقوقم کاااملا بگذرم.و سومین رای مربوط به نفقه حقوقی شورای حل اختلاف بود که محکوم به پرداخت شد و اجرائیه را پرداخت کرد ولی نفقه ماهیانه که تعیین شد را ناقص هرچند ماه یکبار یه مبلغ ناچیزی واریز میکنه.حال با این اوصاف راهنمایی شما برای پیشبرد پرونده طلاق و نفقه کیفری و حقوقی چیست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج تون می باشدکه اثبات شرایط سخت زندگی برای زوجه کارراحتی نیست باید ادله محکمه پسند قوی داشته باشید که منوط به نتیجه شود و مهریه درهرشرایطی به زوجه تعلق میگیرد وزوج موظف است پرداخت کند و درصورت نپرداختن نفقه هم طبق قانون باید اقدام قضایی شود و درصورت عدم پرداخت نفقه و یا درصورت درست پرداخت نکردن نفقه صدور اجراییه بگیرید

ظاهرا شما دلیل طلاق ندارید مثلا محکومیت زوج به ترک انفاق یا محکومیت زوج به پرداخت نفقه و عدم پرداخت آن لذا پیشبرد پرونده طلاق با چالش روبروست
چون شما باکره هستید ، می توانید دوباره دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ترک انفاق را مطرح کنید