با توجه به شرایط کرونا چه راهی هست تا حکم تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۱ #02495869

با سلام
بنده چند سال پیش خونه خودم رو به مستاجر رهن دادم هرسال تمدید کردم تا امسال
در حال حاضر تاریخ اجاره تمام شده و ایشون نه حاضر هستن تخلیه کنن و نه حاضرن مبلغی اضافه کنن و بمن گفتن اگر مشکلی داری برو شکایت کن.
ایا میتونم بصورت سوری خونه رو به یکی از اعضای خانواده واگذار کنم ازین طریق حکم تخلیه بگیریم؟
در این صورت ایا قرارداد محضری کفایت میکنه یا اینکه باید حتما انتقال سند انجام بشه؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با توجه به اتمام موعد می توانید اقدام به دستور تخلیه بفرمایید

در صورتی که طبق مصوبه ستاد ملی کرونا مستاجر افزایش مبلغ اجاره را اقدام نکند از موارد تخلیه مورد اجاره خواهد بود

درود بر شما، چنانچه موافقتی در جهت افزایش درصد اجاره‌بهای مذکور در مصوبه ستاد مبارزه با کرونا(درصد با توجه به شهرهای کوچک و کلان شهرها از ۱۵ تا ۲۵ درصد متغییر است) نکنند، میتوانید حکم تخلیه بگیرید.

قاعدتا باید به ۲۰/۲۵%افزایش اجاره بها رضایت دهد.
وگرنه مبتوان علیه او اقدام کرد.

برای تخلیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با سلام
یکی از شرایطی که موجر میتواند دستور تخلیه مستاجر را اخذ نماید عدم همکاری مستاجر برای پرداخت حق الاجاره ای است که ستاد کرونا تعیین نموده است

باسلام طبق بخشنامه ستاد ملی کرونا بایستی ۲۵ درصد به مبلغ اجاره افزایش دهند در غیر اینصورت میتوانید حکم تخلیه ایشان را بگیربد.