آیا امکانش هست الزام به تمکین من بخاطر نفقه معوقه رد بشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۳ #02466309

سلام. بنده و نامزدم عقد کرده بودیم. سر یه بحث جزئی ایشون حاضر نشدن ادامه بدن و از اونجایی که تمکین خاص کرده بودن من دادخواست الزام به تمکین دادم. و وکیل ایشونم متقابلا دادخواست نفقه معوقه از شورا کردن. دوتا پرونده توامان رفتن دادگاه خانواده. ماه بعد اولین جلسه دادگاهمونه. سوالم اینه آیا امکانش هست الزام به تمکین من بخاطر نفقه معوقه رد بشه؟ من تو این مدت همه چی رو براشون مهیا میکردم از مسکن گرفته تا البسه و لوازم آرایشی و خورد و خوراک و سایر چیزای ضروری ولی متاسفانه چون فکرشم نمیکردم اینطوری بشه رسیدی نگه نداشتم یا پولی به حسابشون واریز نکردم. ناگفته نماند تو همه مراسمات توسط اقوام و خانواده براشون البسه و هدایا بردم.
با تشکر از زحماتتون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر نفقه از ابتدا به ایشون دادید مشکلی جهت دفاع نخواهید داشت

سلام، از زمانی که شما رای به عدم تمکین بگیرید نفقه به خانم تعلق نمیگیرد. این موضوع ربطی به نفقه معوقه ندارد.

سلام و وقت بخیر.
بحث نفقه معوقه،ارتباطی با تمکین نداره.تمکین به نفقه حال مربوط میشه که اگر سابقا زندگی در یک منزل به صورت مشترک وجود داشته،خانم باید ثابت کنه عدم پرداخت نفقه رو.مهیا بودن مسکن و وسائل زندگی،با تایید مددکار اجتماعی جز نفقه محسوب میشه و اگر خانم بدون دلیل ترک منزل کردند،عدم تمکین ثابت میشه.ولی برای دفاع نفقه معوقه باید با ادله ای ثابت کنید پرداخت را.
موفق باشید

با سلام،اگر با هم و زیر یک سقف زندگی میکردید اصل بر پرداخت‌نفقه است مگر خلافش ثابت شود. خانه و اثاث البیت متعارف که توسط کارشناس تایید شود برای الزام به تمکین بررسی میشود در ارتباط با نفقه معوقه باید مستندات پرداخت پرینت بانکی یا اگر نقدا پرداخت میکردید با شهادت شهود ثابت کنید.

مقدمات تمکین و مدارک دال بر واریزی را ارائه دهید

برای تمکین می بایست منزل و وسایل متعارف تهیه نمایید،
اگر نفقه ای به ایشان پرداخت کردید مستند به پرینت حساب و شهادت شهود قابل اثبات است

با احترام به استناد مستندات بانکی اقدام نمایید