در عدم تمکین زوجه به بهانه اعتیاد زوج؛ چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #02431279

با سلام ... من حدودا ۱۰ سال پیش حشیش کشیدم تفننی خیلی کم خانمم فهمید و باز هم یک سال پیش کم و بیش می‌کشیدم که پلیس ما را گرفت و یک شب در باز داشتگاه بودیم و صبح در دادگاه بعلت اینکه اولین بارمان بود با فیش حقوقی آزاد شدم و دوباره یک ماه پیش باز هم یک بار مصرف کردم ... خانمم به علت دعوا با من خونه رو ترک کرد و رفت ... من تفریحی تو عمرم چند بار بیشتر مصرف نکردم ... خانمم میگه که من معتاد هستم و دیگه بر نمیگردم .. بنده الزام به تمکین زدم ولی هنوز دادگاه نرفتیم ... در دادگاه چه بر سر من میاد .. قاضی چی میگه ... من چی باید بگم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمینه تمکین اگر منزل و لوازم زندگی مهیا باشد رای به نفع شما صادر خواهد شد . ولی در خصوص طلاق اگر همسرتان به سوابق قضایی شما استناد کند احتمال موافقت دادگاه با طلاق وجود خواهد داشت .

با سلام
زوجه در هر حال بایستی تمکین نماید مگر اینکه تقاضای منزل مستقل ، عدم امنیت جانی برای وی ، یا عدم پرداخت نفقه و وجود عسر و حرج بر زوجه وارد شده باشد که در اینصورت با نظر دادگاه خواهد بود

سلام
تمکین از وظایف زوجه میباشد و ملزم میباشد شما فقط یک منزل مسکونی متعارف را آماده نمایید