من چطور میتونم اقدام کنم برای طلاق؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۹ #02430420

با سلام به مدت ۲ سال است که ازدواج کردم همسرم از نظر اخلاق و رفتار مشکل داره حتی وکیل و مشاور تایید کردن که ایشون ثبات شخصیتی نداره و نوعی جنون آنی داره و زوج به هیچ عنوان حاضر به متارکه توافقی نیست به جز اینکه از بنده چک یا صفته سفید امضا یا با مبلغی که ایشون تایید میکنن بگیرن بنده مانند اسیر هستم تو خونه ایشون و این آقا هم مثل زندان بان با من رفتار میکنن و هیچ شوهریت و پشتوانه ای برای من نیستن فقط مانند همخانه با من زندگی میکنن. و همسر اولشون هم حق طلاق گرفته ازش ولی اقدام قانونی نکرده فقط از نظر زندگی ازشون جدا شده.ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر عدم تعادل همسرتان و نیز جنون آنی وی از سوی پزشکی قانونی تایید شود و به طبع آن دادگاه این موارد را موجب عسر و حرج شما تشخیص دهد میتوانید طلاق بگیرید .چون زن در بعضی موارد طبق قانون حق طلاق دارد

سلام و درود، توصیه می گردد ضمن تنظیم دادخواست طلاق خلع و ‌پیوست مدارک به ویژه استعلام از پزشکی قانونی ، به دفتر خدمات قضایی جهت اقدام قانونی مراجعه نمایید؛ با چنین شرایطی که بیان نموده اید قطعا دادگاه با جدایی شما موافقت خواهد کرد، آرزوی بهروزی.

در صورت اثبات در پزشکی قانونی از موارد عسر و حرج خواهد بود که دادگاه حکم طلاق را بر مبنای درخواست طلاق صادر خواهد کرد

با سلام و احترام
شما میتوانید اقدام به ثبت دادخواست طلاق کنید
ولی باید ادله ای محرز دال بر این امر ارائه کنید

دادخواست طلاق یک طرفه دهید و علت طلاق را بیماری روانی زوج عنوان کنید و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی رو کنید؟

سلام
دادخواست طلاق بدهید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

با سلام
شما می توانید به دادگاه خانواده مراجعه کنید ودادخواست طلاق بدهید به علت سوء رفتارهای همسرتون وهمچنین سایر عیبعهایی که گفتید وتقاضای مطالبه ی مهریه کنید