آیا ثبت اسم فرزند در شماسنامه باعث قطع مستمری من میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰,۹۵۱ #02384025

سلام
من طلاق گرفتم و مستمری پدرم را دریافت میکنم به تازگی ازدواج موقت کردم و قرار است فرزند دار بشوم.
آیا ثبت نام فرزند در شماسنامه باعث قطع مستمری من میشود؟
و آیا راهی هست اسم فرزندم وارد شناسنامه من نشود تا زمان لازم که عقد دائم کنم بعد اسم را وارد نمایم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا ثبت نام فرزند در شماسنامه باعث قطع مستمری من میشود؟
اگر ثبت نام اماره ای باشد برازدواج شما که همینطور هم هست بله قطع می شود
و آیا راهی هست اسم فرزندم وارد شناسنامه من نشود:
این کار ممکن است مشکلاتی برای شما به همراه داشته باشد زیرا قانونگذار مکلف کرده است شما را که شناسنامه بگیرید برای طفل

تا زمان لازم که عقد دائم کنم بعد اسم را وارد نمایم؟

هرزمان که بیمه متوجه شود شما ازدواج کرده بودید از قبل می تواند از شما مطالبه وجه کند

سلام . هر زمان مشخص شود شما مجددا ازدواج کرده اید ، مستمری شما قطع می شود و از تاریخ ازدواج مجدد مبالغ دریافتی مسترد می گردد .

فرزندان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصرا، درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند، حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند

مطابق بند ۳ ماده ۴۸ «قانون حمایت خانواده»، «فرزندان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصرا، درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند، حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.»

بند ۱۶ ماده ۲ قانون تامین اجتماعی مستمری را وجهی دانسته که طبق شرایط مقرر در این قانون به منظور جبران قطع تمام یا قسمتی از درآمد بیمه شده و در صورت فوت او برای تامین معیشت بازماندگان وی به آنان پرداخت می‌شود.
شرایط بهره مندی دختران متوفی از این مستمریاینگونه است که مطابق بند ۲ ماده ۸۱ قانون تامین اجتماعی، فرزندان متوفی در صورتیکه سن آن‌ها کمتر از هجده سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص قادر به کار نباشند مستحق دریافت مستمری خواهند بود. از همین روی بند ۳ ماده ۴۸ قانون حمایت خانواده در خصوص فرزندان اناث نداشتن شغل و شوهر را ملاک دانسته و در خصوص فرزندان ذکور تا بیست سالگی و بعد از آنرا منحصرا در صورتیکه معلول از کارافتاده نیازمند باشند یا مشغول به تحصیل باشند مشمول دریافت مستمری می‌داند.
فرزندان اناثی که بواسطه ازدواج مستمری آن‌ها قطع شده است، پس از فوت همسر یا طلاق مجددا از تاریخ فوت یا طلاق مشمول دریافت مستمری قرار می‌گیرند.

فرزندان اناث در صورتیکه شاغل باشند و بیکار شوند در این صورت نیز مستمری برقرار خواهد شد. به شرطی که بیمه بیکاری و دستمزد دیگری نداشته باشد. اما در صورتیکه فرزندان اناث خود دارای درآمد باشند، از شمول پرداخت مستمری خارج هستند.
بدیهی است هر گونه تخلف با شرایطی که بیان نمودید پس از ثبت حتی با گذشت زمان شرایط اعلام نشده گذشته را مشخص و به عنوان متخلف شناخته خواهید شد و علاوه بر محکومیت بابت این تخلف جرائمی نیز به آن تعلق خواهد گرفت .