برای دریافت نفقه فرزندان از پدرشون میتونم شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #02342086

سلام دو دختر ۱۴ ساله و یک پسر ۴ ساله دارم برای دریافت نفقه شون از پدرشون میتونم شکایت کنم یا باید حکم رشد و یا حضانتشون و بگیرم قصد طلاق ندارم پدرشون خسیس هست

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست پرداخت نفقه به طرفیت پدر تقدیم نمایید.

با سلام
دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را مطرح نمایید (البته ملاک محاسبه و تعلق نفقه به فرزندان از تاریخ تقدیم دادخواست می باشد)

با سلام
نیازی به اخذ حکم رشد نیست و شما میتوانید جهت این امر اقدام نمایید

سلام
میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را به طرفیت پدرشان مطرح کنید