به چه طریقی می توانم واخواهی خود را ارائه نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #02278617

با سلام و احترام
برای بنده به علت نداشتن سامانه ثنا و اطلاع از موضوع، رای غیابی در خصوص جرایم رایانه ای ( هک اینستاگرام ) صادر شده و الان مهلت ۲۰ روزه جهت واخواهی تعیین شده، خودم در چابهار هستم و پرونده مربوط به شهر بوشهر می باشد، به چه طریقی می توانم واخواهی خود را ارائه نمایم؟ آیا می تونم از شهر چابهار برای این موضوع وکیل بگیرم یا حتما باید به بوشهر مراجعه کنم؟
سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ثبت اعتراض میتوانید از دفاتر خدکات قضایی اقدام نمایید و وکیل گماردن هم نیازی به حضور در شهر محل دادگاه ندارد

برای اعتراض و واخواهی می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با سلام
برای ارایه واخواهی یا اعتراض به تجدید نظر حتما نیاز به حضور در شهر بوشهر نیست و از طریق دفاتر خدمات قضایی نیز جهت ارسال لایحه و مدارک اقدام بفرمایید
برای اخذ وکیل نیز از شهر محل سکونت خود نیز میتوانید اقدام نمایید تا امورات شما را در هر نقطه ای از کشور که باشد پیگیری نماید

با سلام. شما می‌توانید در شهر خودتان وکیل بگیرید و ایشان موضوع را پیگیری کنند ولی با توجه به کیفری بودن پرونده باید برای ارائه وثیقه قبل از قبول واخواهی در مرجع قضایی حاضر شوید.
توصیه می‌شود واخواهی را از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود به دادگاه ارسال کنید و با برگه واخواهی و به همراه داشتن وثیقه و ضامن معتبر به شعبه مراجعه کنید.