چطور نفقه خود را از زوج دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۷ #02256480

باسلام.
به من مفقه معوقه ۲ میلیون و ۶۰۰ تومن تعلق گرفته هر ماه ۴۶۰ تومن. همسرم اعسار زده و ۱۶ همین ماه جلسه داریم و شاهد هم میاره ولی من خیلی برای طلاق عجله دارم از یه طرفم میخام نفقه رو بگیرم چون کلی از جهیزیه مو برداشتن و مهریه هم که نمیده. شوهرم گفته توافقی بدون هیچ قرون پولی طلاقت میدم حتی باید تو طلاق گرقتن هزینه هاشو هم بدی. الان من موندم اگه صبر کنم نفقه رو بدم حدودا چند ماه باید علاف شم میشه خواهشا بگین چیکار کنم ارزش داره صبر کنم یا نه. دقیقا یه شاله اینجوری بلاتکلیفم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

اعسارش که احتمالا پذیرفته می شود (البته این نشان از عدم توانایی اش در پرداخت نفقه است که این مورد می تواند برای شما ایجاد حق طلاق نماید) هر چند که در هر حالت باید نفقه را بپردازد ولی خب طول میکشد...
اگر عجله برای طلاق دارید، خب شما که از همه چیز گذشتید، از این هم بگذرید. و برای تحمل هزینه هایی که به شما تحکم کرده در قبال گذشت از نفقه توافق نمایید

با سلام
نفقه برعهده شوهر هست و در صورتی که شوهر نتواند و یا نخواهد نفقه پرداخت کند به مدت شش ماه زن حق طلاق دارد
شوهر شما اگر دادخواست اعسار از پرداخت نفقه داده یعنی اقرار کرده است که توان پرداخت نفقه را ندارد میتوانید درخواست طلاق به این استناد بدهید