آیا میتوان مجازات جایگزین حبس را بدلیل بیمار اعصاب روان بودن محکوم علیه لغو کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۷۰ #02240304

پدر من جانباز و بیمار اعصاب و روان و صعب العلاج است محکوم به پرداخت دیه و مجازات جایگزین حبس ( ۲۰۰ ساعت کار رایگان در محیط زیست ) محکوم شده. حکم در مرحله اجرای احکام است..آیا میتوان تقاضای لغو مجازات جایگزین حبس و تخفیف و اعسار داد؟

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه به شرایط جسمی و اعصاب وروان پدرتان بله می توانید درخواست نمایید درضمن شما می توانید تقاضا وکیل از قسمت حقوقی بنیاد جانبازان نمایید تا در این راستا بیشتر کمک نمایند در نظر پزشک شان را هم حتما ضمینه درخواستتان نمایید

با عرض سلام
۱.پدر میتوانند با استناد به مدارک جانبازی و مدارک پزشکی خود از طریق اجرای احکام اقدام کنند و درخواست خود را مطرح کنند
۲.برای دیه نیز در صورت عدم تمکن مالی پدر میتوانند دادخواست اعسار مطرح کنند

با سلام
طی درخواست کتبی و با استناد به مدارک پزشکی پدر از طریق اجرای احکام اقدام نمایید موافقت یا مخالفت با دادگاه خواهد بود
اما برای پرداخت دیه در صورت عدم تمکن مالی بایستی دادخواست اعسار تنظیم و تقدیم دادگاه نمایید

باسلام بابت دیه میتوانید از شعبه صادر کننده رای طی دادخواست اعسار وتقسیط تقاضای تقسیط دیه بنمایید و در خصوص تبدیل مجازات نیز درخواست رو طبق ماده ۵۰۲ آیین دادرسی کیفری تقاضای خود رو مطرح کنید

باسلام
بله شما می توانید تقاضای تخفیف در مجازات با توجه به شرایط روحی وروانی وی بکنید

با سلام
میتوانید با ارائه دلایل و مستندات خود تقاضای خود با ارائه به اجرای احکام و متعاقبا" از طریق دادگاه بدوی صادر کننده حکم پیگیری نمایید .

درصورت داشتن مدارک ومستندات امکان پذیراست