اثبات ناشزه بودن زوجه، توسط زوج به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۶ #02137066

سلام
در چه صورتی زوج میتواند علیه زوجه عدم تمکین بگیرد؟
آیا میشود زوجه بگوید تا زمانیکه مهریه ام را کامل پرداخت نکنی تمکین نمیکنم؟
آیا با حکم عدم تمکین میتوان ناشزه کرد؟
شرایط ناشزه کردن چه چیزهاییست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اثبات گردد که زوجه بدون دلیل از انجام وظایف زناشویی و تمکین عام و خاص امتناع مینماید.

اگر زوجه باکره باشد میتوانید از حق حبس استفاده نماید .

زمانی زوجه میتواند بگوید که، باکره باشد

سلام
در صورتی که زن به وظایف زناشویی پایبند نباشد، بدون اذن از خانه خارج شود...
زوجه اگر مهریه اش عندالمطالبه باشد حق حبس دارد. اگر یک بار تمکین کرده باشد حق حبس او ساقط می شود.
بله با حکم عدم تمکین ناشز بودن ثابت می شد

با سلام
در صورت عدم تمکین زوجه ناشزه تلقی می شود زوجه حق حبس در این خصوص دارد یعنی در صورت عدم دریافت مهریه تمکین نکند البته این امر درصورتی است که قبلا حتی برای یک بار رابطه زناشویی یعنی تمکین خاص اتفاق نیافتاده باشد.
در صورت زندگی مشترک زوجین با اثبات ترک زندگی توسط زوجه به کمک استشهادیه وشهادت شهود می توان عدم تمکین زوجه را اثبات نمود.