چگونه نفقه فرزند تا سن قانونی را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۷ #02126714

با سلام
در حکم دادگاه فرزند پسر به بنده داده شد تا سن رشد و علی الحساب ۱۵۰ هزار تومان که بعد از ۵ سال درخواست افزایش نفقه را کردم و در حکم شورا بعد از کارشناسی و تایید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان تا زمان اجرای حکم داده شد پس از کسر مبلغ محاسبه شده از حقوق همسرم حدود ۲ سال است شوهرم هیچ نفقه ای نداده حالا امکان دارد بگوئید با چه عنوانی دادخواست بدهم که هم این مدت ۲ سال ماهی ۴۰۰ هزار تومان محاسبه شود و هم از این به بعد با نظریه مجدد کارشناسی بر اساس مبلغ جدید و تا سن ۱۸ سالگی در نظر گرفته شود.
انشالله که منظورم را درست بیان کرده باشم چون پاسخ ها متاسفانه تا حالا کمکی به من نکرده است.

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه گذشته قابل مطالبه نیست مگر اینکه در حکم قبلی ذکر شده باشد
تقاضای محکومیت خوانده پدر به پرداخت نفقات جاریه فرزند تا سن ۱۸ سال با جلب نظر کارشناسی را بخواهید .

سلام دوست گرامی
نفقه گذشته اقارب قابل مطالبه نیست و نفقه آینده آنها را می توانید مطالبه کنید ولی نفقه گذشت زوجه قابل مطالبه است که از شورای حل اختلاف بایستی اقدام کنید

سلام

نفقات قبلی قابل محاسبه نمی باشند
عنوان خواسته شما
تقاضای محکومیت خوانده ( زوج / پدر) به پرداخت نفقات جاریه فرزند تا سن ۱۸ سال با جلب نظر کارشناسی
یا
تقاضای تعدیل نفقه فرزند با جلب نظر کارشناس
اولی مالی دومی غیر مالی ست

نفقه معوقه اقارب قابل مطالبه نیست.

سلام
نفقه گذشته اولاد قال مطالبه نمی باشد و شما اکنون باید مجددا با جلب نظر کارشناس تقاضای محکومیت خوانده به پرداخت نفقه فرزند را نمایید
اما برای نفقه گذشته خویش می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید